Blogs

Themadag mannelijke slachtoffers mensenhandel

Geplaatst op 08-12-2014 door Redactie CKM (0 reacties)

Het CKM organiseert vrijdag 12 december in samenwerking met FairWork een themadag over mannelijke slachtoffers die zijn uitgebuit in de seksindustrie.

Welke behoeften hebben mannelijke slachtoffers van mensenhandel? Willen ze praten over hetgeen hen is overkomen? Of liever side by side een oude auto repareren en zo werken aan hun herstel? In hoeverre wordt het hulpverleningsaanbod gestuurd door onze eigen man-vrouwopvattingen?

Samen met het CKM, Fier, Jade en Humanitas PMW heeft FairWork gekeken naar de behoeften van mannen die zijn uitgebuit in de seksindustrie. Op vrijdagochtend 12 december delen wij onze inzichten en gaan we samen onderzoeken wat jij als hulpverlener hiermee kunt.

Je krijgt:

  • een beeld van welke zorg mannen zelf zeggen nodig te hebben;
  • tips uit de praktijk van groepswerk met mannen;
  • een voorproefje van de training ‘Hulpverlening aan mannelijke slachtoffers mensenhandel’.

Tijdstip, locatie, kosten
De thema-ochtend op vrijdag 12 december 2014 duurt van 10.00 tot 12.30 uur en vindt plaats op het kantoor van FairWork: Weteringschans 259 te Amsterdam.

De bijeenkomst is gericht op hulpverleners die direct werken met slachtoffers van mensenhandel. De kosten worden gedragen door Fonds Nuts Ohra. Per organisatie zijn (in principe) twee plaatsen gereserveerd. Aanmelden via academie[at]fairwork.nu.


 

Reacties

Plaats een reactie