Blogs

Het Centrum Kinderhandel Mensenhandel zoekt een juridische stagiair

Geplaatst op 05-08-2015 door Redactie CKM (0 reacties)

Het Centrum Kinderhandel Mensenhandel bindt de strijd aan tegen mensenhandel. Wij zetten ons in voor een betere opvang van slachtoffers van mensenhandel en het verbeteren van hun rechtspositie. We streven tevens naar grotere bewustwording onder professionals en het grote publiek. 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste derde- of vierdejaars studenten Nederlands recht, met voltooide vakken: vreemdelingenrecht /asielrecht, strafrecht en bestuursrecht. Afgestudeerden zijn ook welkom om te solliciteren. Kennis van mensenrechten of kinderrechten is een pré en natuurlijk affiniteit met en kennis van mensenhandel. Uitstekende kennis van de Nederlandse taal, goede organisatorische en communicatieve vaardigheden, computer- en internetvaardigheden, zelfstandig en pro-actief. Zie voor meer informatie de websites van www.CKM-fier.nl  en  www.fier.nl.

Werkzaamheden

Ondersteuning van de zorgcoördinatoren in hun werkzaamheden. Voorbereidende werkzaamheden nieuwe aanvragen asiel, B8, B9, medisch, art. 64. Rechtbankuitspraken en beschikkingen van de IND analyseren.

Uitdiepen specifiek onderwerp, nader te bepalen.

Wat bieden wij

Werkervaring in een dynamische organisatie die zich inzet voor betere zorg voor slachtoffers en de verbetering van de rechtspositie van slachtoffers mensenhandel in Nederland. Kennisontwikkeling op het gebied van mensenhandel. Een inhoudelijk interessante en uitdagende stageplaats.

Aanstelling voor een periode van zes maanden.
Locatie: Leeuwarden.
Werktijden in overleg, richtlijn: 3 dagen per week.
De stageplek kan in overleg ook worden ingevuld als werkervaringsplek.

Meer informatie met betrekking tot deze stageplaats kun je opvragen bij Annemarie Heeringa op telefoonnummer 058 - 215 7084. Je brief met CV en motivatie kun je mailen aan Fier op mailadres personeelszaken@fier.nl.

Reacties

Plaats een reactie