Blogs

Fier ljept 9908,- euro voor Centrum Kinderhandel Mensenhandel

Geplaatst op 13-06-2013 door Redactie CKM (0 reacties)

Op 13 juni 2013 waagden een flink aantal deelnemers de sprong over de sloot. Dat gaat nog niet zo maar, met een stok zo over de sloot springen. Met behulp van professionele Fierljepper Harry, lukte het de meeste deelnemers om ongeschonden en vooral droog aan de overzijde van de sloot te belanden. Een enkeling belandde toch in de blubber. Heel bijzonder was de mannen-clienten groep die een voor een de overkant haalden, evenals de Fier clientenraad. Gueladio had zijn moeder en projectleider van het CKM graag in de sloot terecht zien komen. Helaas voor hem, sprong Ineke als een volleerd Fierljepster naar de overkant. Hieraan voorafgaand hebben alle deelnemers geld bijeen gebracht. De opbrengst van 9908,- euro gaat naar de bouw van het nieuwe Centrum Kinderhandel Mensenhandel van Fier Fryslân. Dat is Fier Ljept. Dank jullie allemaal voor jullie geweldig inzet.

Centrum Kinderhandel Mensenhandel

In het nieuwe Centrum Kinderhandel Mensenhandel (CKM) komen zorg en kennis samen. Slachtoffers worden liefdevol opgevangen en krijgen de zorg en begeleiding die zij nodig hebben. Experts bundelen kennis en maken de aanpak van kinder- en mensenhandel effectiever.

Het CKM biedt slachtoffers de hulp die ze nodig hebben. Zo vangen we slachtoffers en hun kinderen op, ook al wordt de opvang van deze kinderen niet vergoed. Veel van de meiden hebben pas de moed om weg te lopen als ze zwanger zijn of een kind hebben en komen dan bij ons terecht. Wij vinden dat slachtoffers van mensenhandel niet van hun kinderen gescheiden moeten worden als ze hun kind bij zich willen houden.

Reacties

Plaats een reactie