Blogs

Anna

Geplaatst op 15-08-2013 door Redactie CKM (0 reacties)

Anna komt uit Afrika. Zij raakte in de burgeroorlog haar vader en haar moeder kwijt. Een oude vrouw nam haar in huis op. Toen Anna op een dag thuis kwam, was de oude vrouw zwaar mishandeld. De rebellen hadden haar een lesje geleerd omdat ze Anna in haar huis had opgenomen en Anna’s ouders met de vijand zouden hebben geheuld. Anna werd gezocht door de rebellen die wilden haar vermoorden. Na haar vlucht kwam Anna in een vluchtelingenkamp terecht. Elke nacht kwamen er soldaten, werd er geschoten en werden mensen mishandeld. Ze werd elke nacht door meerdere soldaten verkracht. Na verloop van tijd werd ze door soldaten verkocht aan een Nederlandse man. Hij dwong haar tot seksuele handelingen en filmde en fotografeerde haar. Omdat hij haar niet alleen misbruikte maar ook aardig was en met haar praatte, is ze hem gaan beschouwen als een vriend. Deze man heeft haar meegenomen naar Nederland. In Nederland gaf hij haar mee aan een andere man. Ze kreeg uitleg over seks, moest oefenen op dildo’s en zo leren hoe ze moest pijpen. Ze begreep dat ze in de prostitutie moest werken. Na de eerste keer heeft ze gezegd dat ze de volgende keer de penis eraf zou bijten. Daarna is Anna ergens uit de auto gezet.
Nu zit Anna in Rena.

In Nederland wordt de legalisering van de prostitutie vaak in een adem genoemd met tolerantie, ruimdenkendheid, seksuele vrijheid en emancipatie van vrouwen. Het Nederlands model is gebaseerd op het idee van de happy hooker. Is de wens hier de moeder van de gedachte? Hoe is het beeld van de happy hooker te verenigen met het verhaal van Anna?

Rena is een psychiatrische kliniek voor buitenlandse slachtoffers van internationale kinder- en mensenhandel. Rena beschikt ook over beschermd wonen plaatsen voor deze doelgroep.

Reacties

Plaats een reactie