Stagiair(e)

Ga jij met ons de strijd aan tegen mensenhandel?

Het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel strijdt voor een wereld die vrij is van seksuele en criminele uitbuiting. We willen dat iedereen weet dat er op dit moment in ons land duizenden kinderen, jongeren en volwassenen worden uitgebuit door hun mensenhandelaar. Want alleen samen kunnen we mensenhandel stoppen. We willen dat geen slachtoffer onopgemerkt blijft, dat mensenhandelaren en hun klanten worden aangepakt en dat de maatschappij weerbaar genoeg is om uitbuiting voor eens en voor altijd te stoppen. Het CKM innoveert, onderzoek en agendeert. Net zo lang totdat het niet meer nodig is.

Het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel

  • is een ngo die strijdt tegen seksuele en criminele uitbuiting;
  • innoveert, onderzoekt en agendeert;
  • werkt samen met nationale én internationale partijen;
  • maakt mensenhandel zichtbaar.

Wij zijn per september 2019 op zoek naar een enthousiaste stagiair(e). Tijdens je stageperiode zal je ingezet worden op onderzoeksprojecten (een combinatie met een onderzoeksscriptie is bespreekbaar), maar draai je tevens ook volledig mee in het team. Dat betekent dat je ook ingezet wordt voor allerhande ondersteunende werkzaamheden.

Functie-eisen

  • Je volgt een WO opleiding met voorkeur richting rechten, criminologie of een soortgelijke opleiding;
  • Affiniteit met het onderwerp mensenhandel;
  • Onderzoeksvaardigheden;
  • Schrijfvaardigheden;
  • Beschikbaar voor ten minste drie dagen in de week.

Wat bieden we?
het CKM is onderdeel van Fier, een ambitieuze organisatie waar medewerkers werken die sterk gedreven zijn door passie voor onze doelgroep. Dit vraagt veel van je, maar je krijgt er een prikkelende werkomgeving voor terug, die je uitdaagt om het beste uit jezelf te halen. Dit geldt ook voor onze stagiaires. Wij hanteren een stagevergoeding van € 2,- bruto per uur.

Meer informatie
voor meer informatie over deze vacature bel je met Nathalie Verdonschot, Projectleider, op telefoonnummer 088-2080028. Meer weten over het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel? Kijk eens op www.ckm-fier.nl.

Sollicitatie
Wil je solliciteren klik dan op de sollicitatiebutton. Solliciteren kan tot en met 14 april 2019.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). Wij hanteren een actief referentiebeleid. Zet daarom op je CV een referentie die we kunnen benaderen.

Kijk ook op mensenhandelweb.nl